Навіщо активувати списки розсилки

Поряд із можливістю завантажувати необмежену кількість списків розсилки варто пам'ятати про умови їх використання.

Кожен список розсилки має бути активованим.

Під активацією мається на увазі надання повної детальної інформації про джерело списку розсилки.

Під час активації списку ви повинні вказати, звідки у вас ці адреси. Можливо, ви використовуєте список, за яким вже проводилися розсилки через інші сервісі або завантажили список контактів ваших підписчиків із сайту. Можливо, ви купили базу або зібрали адреси клієнтів за допомогою візиток, анкет, дисконтних карток, знайшли ці email адреси в інтернеті або використали інше джерело. Виберіть варіант, що стосується саме вашого списку розсилки.

Після цього коротко але детально опишіть джерело списку. Від якості та правдивості вашого опису (який ви нам надішлете) залежить ваше право надсилати повідомлення. Тому що сервіс дозволяє відправляти розсилки лише на активовані адреси.

Ми детально аналізуємо джерела списків розсилки клієнтів сервісу – відповіддю на запит активації email адрес є безпосередньо активація або блокування вашого списку розсилки.

У випадку, коли ви не надасте необхідної інформації, ми залишаємо за собою повне право самостійно надіслати запит вашим клієнтам із проханням підтвердити, що вони дійсно підписалися на вашу розсилку та погодилися отримувати від вас email повідомлення.

Ми проводимо такі застережливі дії з метою попередження розсилки спам повідомлень через сервіс розсилок SendPulse.

Сервіс розсилок SendPulse притримується чіткої антиспам політики та забезпечує захист персональної інформації клієнтів.