Home > Скарбниця знань > Email розсилки > Статистика та аналіз > Як експортувати результати розсилки?

Як експортувати результати розсилки?

Сервіс розсилок SendPulse дозволяє експортувати два типи даних: адреси одержувачів і статистику розсилки.

Доступні формати для збереження результатів розсилки це - *.xls, *.xlsx, *.csv, *.pgf.

Експорт адрес

Експорт адрес означає збереження адрес одержувачів тієї адресної книги, яка прикріплена до вибраної користувачем розсилки.

Зайдіть в меню "Мої розсилки", оберіть email кампанію, адреси якої ви хочете зберегти. Натисніть на кнопку "Експорт". Виберіть потрібний формат, натисніть на кнопку "Завантажити".

Адреси зберігаються в файлі формату .xls, * .xlsx або *.csv без поточних статусів, але можуть бути відфільтровані за допомогою опцій фільтра. Виберіть необхідні вам, задавши статус відправлення, наприклад, тільки ті, на які повідомлення було доставлено, і натисніть кнопку "Експорт".

Якщо ви раніше встановили який-небудь фільтр, то зазначені опції фільтра діятимуть за замовчуванням при формуванні звіту.

В результаті генерується файл звіту зазначеного формату, який містить адреси передплатників.

Ви можете також, експортувати вміст будь-якої Адресної книги з меню "Адресні книги" за тим же принципом.

Експорт статистики

Меню "Мої розсилки" -> кнопка "Налаштування/ Статистика" -> "Експорт результатів" .

В звіт, що зберігається, буде експортована вся інформація з трьох доступних графіків статистики: статистика розсилки, статистика доставки, статистика помилок.

Після натискання кнопки "Експорт" і вибору необхідного типу збереження, формується новий файл PDF, MS Excel або Open Office Calc в форматі *.csv, в якому записані статуси і кількість адрес, які мають даний статус.