Home > Скарбниця знань > Email розсилки > Відправка розсилки > Функція розсилки за невідкритими повідомленнями

Функція розсилки за невідкритими повідомленнями

Після розсилки повідомлень та перегляду статистики, ви звернете увагу, що є частина повідомлень, котрі були доставлені клієнтам, проте вони їх не прочитали.
 
Існує безліч причин, через які підписчики можуть не відкрити ваші повідомлення. А  донести важливу інформацію потрібно до кожного клієнта.
 
Саме для цього у сервісі створена функція «Розсилка по непрочитаним». Тепер ви можете надіслати повторне повідомлення клієнту, який не відкрив попередню розсилку.
 
1. Визначте кампанію, яку будете відправляти повторно клієнтам, що її не прочитали. Серед доступних функцій виберіть «Розсилка по непрочитаним».

 
2. Сервіс спрямує вас на перший крок створення розсилки.
На цьому першому кроці продублюються дані відправленої розсилки із однією лише зміною: у вказаній адресній книзі автоматично буде виділено сегмент, що складається із email адрес клієнтів, які не прочитали повідомлення і яким буде повторно надіслана розсилка.

Ви можете коригувати тему повідомленні чи адресу відправника за необхідністю.

 
 
3. Другий крок створення розсилки  - це відображення вже готового контенту повідомлення, яке було відправлено раніше. Якщо потрібно, ви можете відредагувати текст/макет та відправити підписчикам оновлену розсилку.
 
Функція «Розсилка по непрочитаним» - це ваша можливість повторно відправляти повідомлення неактивним клієнтам. І це відбувається цілком автоматично: без сегментації списку вручну, без створення нової адресної книги та без потреби самостійно шукати підписчиків, які не відкрили вашого повідомлення.