Home > Скарбниця знань > Push-повідомлення > Авторозсилки: налаштування та відправка

Авторозсилки: налаштування та відправка

Авторозсилки push – це створення та поступова автоматична відправка push-повідомлень, що відкладені на певний час.

 

Ви можете налаштувати автоматичну відправку 5 (або більше) push-повідомлень із потрібним вам проміжком часу. Таким чином, створюється своєрідна серія повідомлень, простежується логічний ланцюжок…  Також ви просто полегшуєте собі роботу, налаштовуючи за один раз розсилку усіх push на місяць вперед.

 

Для створення авторозсилки перейдіть до пункту меню «Push –> Авторозсилки –> Створити автоматичну розсилку».

 

Усі параметри можна налаштувати у вікні, що з’явилося на сторінці.

 

Крок 1.

Перший умовний крок – заповнення  загальних даних для нової авторозсилки: назва, розклад и т.д.

 

  • Назва авторозсилки – вигадайте загальну назву для серії push-повідомлень. Цю назву будете бачити лише ви.
  • Список адресатів – вкажіть посилання на сайт, де розміщена форма підписки на push-повідомлення, і з якого до вас приходять нові підписчики. До речі, усі сайти, на яких ви розміщували код, будуть перелічені у списку.
  • Мова браузера – визначте мову браузера із запропонованого списку.
  • Дні відправки – зазначте, у які дні тижня повідомлення можна відправляти підписчикам. Мова йде не про розклад, а про дні, у які дозволено буде відправляти push-розсилки.
  • Час розсилки – оберіть час для відправки push-повідомлень. Зверніть увагу, що час застосовується лише для тих розсилок, для яких встановлена відправка по днях.

 

Крок 2.

Другий крок включає у себе безпосередньо створення push-повідомлень. Двух, трьох, десяти – стільки, скільки ви вирішили включити до авторозсилки.

  • Відправити push [одразу/ через Х днів (годин, хвилин)] після підписки – графік відправки повідомлення. Можна встановити моментальну розсилку – «одразу» - а можна налаштувати розсилку через потрібну кількість днів після підписки/відправки попереднього повідомлення.
  • Заголовок – назва для push-повідомлення (максимум 50 символів), яке побачать підписчики.
  • Текст повідомлення – основний текст вашого повідомлення об’ємом у 125 символів.
  • Посилання на повідомленні – посилання на лендінг або на продукт/покупку/реєстрацію – на сторінку, куди буде переходити із push-повідомлення підписчик.
  • Нове повідомлення – перше push-повідомлення створено, наразі настав час створити друге, третє та всі наступні.

 

Після того, як усі поля будуть заповнені, ви отримаєте форму даних приблизно наступного вигляду:

 

Авторозсилка створена, усі push-повідомлення додано та налаштовано – зберігаємо проект та запускаємо розсилку. Із цього моменту ваші push-повідомлення будуть надсилатися автоматично, згідно заданому вами розкладу.

 

У панелі сервісу ви побачите статистику відправлених та доставлених push-повідомлень із створеної авторозсилки, а також будете знати кількість переходів за вказаним посиланням.