Home > Скарбниця знань > Email розсилки > Створення адресних книг > Як створити індивідуальні посилання відписки?

Як створити індивідуальні посилання відписки?

Сервіс розсилки має стандартне посилання відписки. Проте користувач має можливість створювати власне посилання, перейшовши за яким адресат зможе відмовитися від розсилки.

Це є зручною функцією, коли потрібно створити особливе оформлення посилання відписки, додати зображення або просто красиво його оформити. А також у випадку, коли ви бажаєте перенаправити одержувачів розсилки на сторінку вашого сайту, де розміщена форма для відмови від розсилки.

Усі посилання відписки формуються в кабінеті сервісу розсилок SendPulse.

Сервіс розсилок SendPulse надає вам можливість створити 2 типи посилань:

  • автоматичне посилання відписки (створюється користувачем та автоматично додається до кожного надісланого ним email повідомлення);
  • звичайне/динамічне посилання відписки (створюється користувачем та додається до поточної розсилки безпосередньо під час створення повідомлення та за вибором користувача; замінює собою автоматичне посилання відписки)

Для створення посилання необхідно перейти до меню “Налаштування/Посилання відписки”, що міститься у лівій панелі сервісу. Вкажіть назву та створіть нове посилання відписки, вставивши необхідний html-код посилання до вікна редактору.

Новостворене посилання відписки має пройти модерацію та бути затвердженим. І лише після цього воно стане доступним у редакторі повідомлення.

Ви не обмежені у кількості посилань відписки, які створюєте. Однак лише одне із них може і буде мати статус автоматичного (“за замовчуванням”).

Під час створення повідомлення в редакторі відображається кнопка “Посилання...”, де і будуть доступними для вибору усі створені вами посилання. Кожне з посилань матиме саме ту назву, яку ви вказали, і той вигляд (дизайн), у якому ви його оформили в процесі створення.

Якщо користувач не вказав, яке посилання має бути прийняте за автоматичне, і не вибрав у процесі створення повідомлення жодного посилання відписки, тоді сервіс буде додавати до кожного відправленого повідомлення розсилки стандартне посилання відписки.

Використання власне створенного посилання відписки допоможе не лише завоювати лояльність клієнтів, але і підвищить процент проходження спам-фільтрів.

Компанія SendPulse гарантує збереження будь-яких даних, що передаються через сервіс розсилок SendPulse, та нерозголошення будь-якої інформації про своїх клієнтів і партнерів без їх попередньої згоди.